fbpx

Честито! Твоята Кандидатура За 60-Минутна БЕЗПЛАТНА Консултация За Съвършенство В Лидерството Е Подадена!

След като разгледаме кандидатурата ще се свържем с теб.

Ако ти е любопитно какви резултати сме постигнали с наши клиенти, разгледай нашия случай с Novartis и как постигнахме 30% повече ефективност.

12+

Консултирани Компании

80+

Обучени Екипи

1500+

Обучени Хора

What Our Trainees Have To Say

⭐⭐⭐⭐⭐

Nick Hagan General Manager Pharma

Nick Hagan

General Manager Novartis Pharmaceuticals, Bulgaria and North Macedonia

Благодарение на усилията на треньорите от AgilePool Новартис България се промени значително като организация за кратък период от време – започвайки от 2022 г. като организация с конвенционален начин на работа, сега ние сме по-гъвкава, фокусирана и гъвкава организация, което доведе до появата на нови бързодействащи, междуфункционални работни групи и разработването на няколко иновативни и генериращи стойност инициативи.

Не се колебая да препоръчам AgilePool като партньори за подобни организации, които искат да предприемат трансформация към по-гъвкав начин на мислене и работа.

Diana Dimitrova, MD, MBA Healthcare System Partner at Roche

Диана Димитрова, MD, MBA

Healthcare System Partner at Roche

Благодаря ви много, AgilePool, че запалихте страстта към Agile в моя екип! Разкрихте ни концепциите и ни помогнахте да направим първите си стъпки. Сега ние сме посланици на Agile в нашата компания – и сме много щастливи, че сме сред пионерите на гъвкавостта във фармацевтичната индустрия.

Tsveta Dimitrova

Цвета Бабева

Product Manager at Ocado Technology

Силно препоръчвам обучението на AgilePool. Обучението “Agile Foundations for Leaders” беше много полезно за мен и прилагам получените знания в професионалния си живот. Получих добро разбиране за ролята на Product Owner и успях да практикувам знанията си в реалния живот.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.